2013-09-17 09:29:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nyitott kapukat dönget

Napi horoszkóp szeptember 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön szerencsés ember, örüljön annak, amije van! Szép család, gyerekek. Ha még nincs, még semmi sincs veszve: a társkereső oldalak csak önre várnak! Ma kapósabb lehet, mint bármikor máskor. Ne habozzon, lásson neki a keresésnek!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szabályokat ma nehéz betartania. Hibát hibára halmozhat. Vigasztalja a tudat, hogy ez is csak azzal fordulhat elő, aki dolgozik. A munka ma délelőtt megy jobban, délután már nagyon is szétszórt lehet. A rutin segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehéz helyzetben érzi magát: túl sok terhet vállalt magára, ami miatt nagyon egyedül érezheti magát. A kikapcsolódásra viszont csak akkor van módja, ha valamelyik családtagja végre besegít, és levesz az ön válláról a terhekből.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az értelem és érzelem ma nagyon nincs harmóniában önnél. Ugyanakkor úgy érzi, hogy annyi tapasztalaton van túl, hogy az élet már semmi újat nem hozhat önnek. Pedig a java a meglepetéseknek még hátra van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Optimista hangulatban találhatja önt a mai nap, és ezzel a pozitív hozzáállásával szerencsésen átlendülhet egy bizonyos mélyponton. Mintha túlvilági erők segítenék, égi angyalok. De van ön mellett egy földi is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szervezettségével ugyan valóban sokat elérhet, de ne engedje, hogy a szabályok túlságosan beszőjék az életét. Annyi mindent mondanak annyiféle emberek. A felét sem kell komolyan venni, főleg nem az adatoknak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy tűnik, nyitott kapukat dönget. A hite kicsinyebbnek bizonyulhat ma a lehetőségeinél. Amit mára tervezett, valóban véghez viheti, sőt annál többet is. A segítség ma ugyanis közelebb van, mint azt remélte volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma sikeresnek érezheti magát. Ha ön üzletember, akkor nagyobb megrendelést is remélhet. Ha alkotó, akkor számítanak a tevékenységére, esetleg egy már létrehozott alkotására talál vevőt. A rajongói szaporodnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon igen változékony hangulatokba eshet. Egyik pillanatban az egekben érzi magát, a következőben meg mintha mély gödörbe zuhanna bele. Talán a szerelem miatt ilyen csapongó a lelke. Valakit többre értékel, mint kellene.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon meglepheti a környezetét furcsa viselkedésével. Ma valahogy más, mint lenni szokott, mintha kifordult volna önmagából. A változást talán önmagán nem érzékeli, de a visszajelzéseket ne hagyja figyelmen kívül!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne hagyja, hogy kihasználják önt! A tehetsége annál sokkal többet ér, semhogy aprópénzre kellene váltania. Ugyanakkor a lehetőségeit is illik megbecsülnie. Az értékeléshez kérje ki a barátai, családtagjai véleményét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy régi ismeretséget ma felújíthat: a találkozás révén teljesen más színben látja azt a bizonyos régi ismerőst. Rossz esetben sajnos teljesen színtelennek mutatkozhat ön előtt az az illető, akit régen annyira csodált.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: